tirsdag den 19. december 2017

BLIV STÆRKERE INDEN FOR AFFILIATE MARKETING

Affiliate marketing er den spændende drøm om en passiv indtægt for mange.
Kombinationen mellem at lave søgemaskineoptimering og affiliate marketing skal generere penge i kassen måned efter måned.
Og selvom det aldrig bliver 100 % selvpassende er der en grad af sandhed – for det er muligt i højere grad end med en almindelig stilling at lægge arbejdet fra sig og fortsat tjene penge.

Her kan du lære mere

photodune-4431931-social-media-xs
At blive uddannet inden for affiliate marketing er først og fremmest et spørgsmål om blot at gå i gang.
Der er flere udmærkede fora og debatrum, du kan blive klogere i – her skal især fremhæves danske Marketers.dk.
Udover danske Marketers.dk kan du passende bruge diverse Facebook-grupper og til nøds debatforummet Amino.dk, når du har spørgsmål, du ikke kan komme videre med.
Vigtigst er dog at komme ud over stepperne og blot gå i gang med at lave nogle sider. Det er på denne måde, du lærer det bedst: ”Learning by doing”.

Inspiration fra andre

photodune-6153868-internet-xs
Ønsker du lidt inspiration fra andre kan du bl.a. kigge på:
Søren Skriver fra Aalborg laver mange fornuftige sider – herunder www.billigtbredbåndguide.dk, hvor han ved hjælp af en prisberegner stiller et tool til rådighed for de der ønsker billigt bredbånd mod til gengæld at få provision, når en person skifter gennem værktøjet.
På www.affiliatedm.dk kan du se en lang række affiliate sites fra sidste version af den danske affiliatekonkurrence Affiliate DM.
Og du kan på Google Plus følge en lang række spændende personer inden for branchen.
Med disse værktøjer i hånden er du klar til selv at gå i gang – køb et domæne i dag, find et partnerprogram og lær de grundlæggende ting ved blot at gøre dem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Marketing professors

Wharton’s Marketing professors – the largest, most cited, and most published marketing faculty in the world – specialize in translating the...